Đề thi điều tra khảo sát unique đầu xuân năm mới lớp 9 môn Tiếng Anh năm 2021 (10 đề)

Với Đề thi khảo sát quality đầu năm lớp 9 môn Tiếng Anh năm 2021 (10 đề) được tổng hòa hợp tinh lọc từ bỏ đề thi môn Tiếng Anh 9 của các trường bên trên toàn quốc để giúp đỡ học sinh có kế hoạch ôn luyện từ bỏ kia đạt điểm trên cao trong các bài xích thi Tiếng Anh lớp 9.

Bạn đang xem: Đề khảo sát chất lượng đầu năm lớp 9

*

Tải xuống

Phòng Giáo dục đào tạo cùng Đào sinh sản .....

Đề khảo sát điều tra unique Giữa kì 1

Năm học 2021

Môn: Tiếng Anh 9

Thời gian làm cho bài: 60 phút

(Đề thi số 1)

I. Choose the best answer lớn complete the sentences.

1. The coffe isn't strong ........................................ lớn keep us awake.

a. that b. enough c. so d. as

2. He used to ................................. soccer when he was a child.

a. play b. plays c. playing d. played

3. Do you mind ................................. the floor for me?

a. clean b. to clean c. cleaned d. cleaning

4. Would you mind .................................. I smork here?

a. when b. where c. if d. that

5. It's difficult ...................................... English well.

a. learnt b. learning c. learn d. to lớn learn

II. Complete the sentences with the correct form of the verbs. (3pts)

6. Ba usually (walk) ......................... khổng lồ school, but yesterday he (go) ............................ to lớn school by bike.

7. Where is your mother?

She (cook) ....................................... the milk in the kitchen now.

8. My father (give) ........................................... up smoking for five sầu months.

9. Mai (listen) .......................................... lớn music at half past seven last night.

10. Mr Ba (be) ...................................... a worker. He works in a factory.

III. A, Complete the text with the suitaple words in the box

hot from famous visited capital

An increasing number of people are now going on holiday khổng lồ Egypt. Last year, for example, about one và a half million tourists ........................ (11) Egypt. The population of Egypt is about fifty million và the .......................... (12) is EL Qahira (Cairo), a busy đô thị of just under nine million. Although the climate is ............................. (13) & dry và most of the country is desert, the average temperature ............................. (14) Octorber khổng lồ March is not khổng lồ high. The most .................................. (15) sights are the pyramids at Giza.

B, Read the text and anser the questions

16. Are there any visitors lớn Egypt every year ?

......................................................................................................................................

17. How many people are there in the EL Qahira capital?

......................................................................................................................................

Hiển thị đáp án

Lời giảiI. Choose the best answer to complete the sentences.

1. b. enough

2. a. play

3. d. cleaning

4. d. that

5. d. to lớn learn

II. complete the sentences with the correct form of the verbs.

6. walks/went

7. is cooking

8. has given

9. listened

10. is

III. A, Complete the text with the suitaple words in the box.

11. visited

12. capital

13. hot

14. from

15. famous

B, Read the text và anser the questions

16. Yes, there are.

17. There are under nine million people.


Phòng Giáo dục đào tạo cùng Đào tạo ra .....

Đề khảo sát điều tra chất lượng Giữa kì 1

Năm học tập 2021

Môn: Tiếng Anh 9

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề thi số 2)

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently

1. A. out

B. round

C. about

D. would

2. A. chair

B. check

C. machine

D. child

3. A. happy

B. hour

C. high

D. hotel

4. A. compulsory

B. put

C. cut

D. hurry

5. A. visit

B. climate

C. high

D. primary

II. Choose the best answer A, B, C or D lớn complete the sentences below

1._________Kuala Lumpur, Ha Noi is a busy modern city

A. As B. Such as C. Like D. Similar

2. I wish I ___________his name.

A. knew B. know C. will know D. would know

3. We were having dinner ________ the telephone rang.

A. since B. for C. until D. when

4. The________ language of Malaysia is Bahasa Malaysia.

A. international B. national C. continental D. country

5. Buddhism is __________.

A. a country B. a religion C. an association D. a region

6. Lan ________the peaceful atmosphere while Maryam was praying.

A. enjoying B. has enjoyed C. enjoyed D. enjoy

7. " I wish I _________stay longer," Maryam said to Lan at the end of the week.

A. could B. can C. will D. may

8. Malaysia is divided ________ two regions: The East and the West Malaysia

A. to B. on C. in D. into

9. Maryam was really ________ by the beauty of Ha Noi.

A. impressed B. impress C. impression D. impressive

10. The United States has a ________ of around 250 million.

A. introduction B. separation C. addition D. population

III. Match each sentence in column A with its response in column B

A

B

1. Why don't we go for a picnic this weekend?

2. Pleased lớn meet you. Let me introduce myself. I'm Mai.

3. Where is your trang chính village?

4. How can you get there?

5. Would you like khổng lồ have lunch with us?

A. By bus

B. Yes, I'd love lớn.

C. That's a good idea

D. It's to the west of the city

E. Nice to lớn meet you too.

IV. Read the following passage & answer the questions below

Today is the first day of the new school year. Behind the school gate everything looks bright and clean. The smell of fresh paint greets all the students in their uniforms. Most of them have sầu already known one another quite well. However, there are some newcomers. Some of the old students gather in small group and talk to one another in the school yard. Others are eager lớn help the newcomers. It's difficult for newcomers lớn make friends & get into lớn games in a new school. Sometimes they vì not know the new regulations so they talk or bởi vì things differently. All the students look eager lớn start the new school year.

1. How does everything look on the first day of the new school year?

.............................................................................................

2. Are all the students in their uniforms?

.............................................................................................

3. What vì some of the old students vị in the school yard?

.............................................................................................

4. Why do newcomers sometimes talk or vì chưng things differently?

.............................................................................................

5. What vì the students look like?

.............................................................................................

V. Use the suggested words lớn complete the letter

Ha Noi September 18

Dear Lan,

I/ write/ to/ tell / you/ I/ just/ return/ three-day trip/ Ha Noi.

I/ arrive/ Ha Noi Railway Station/ 5.00 pm/ last Friday.

Uncle/meet/ me/ station/ pick/up.

Saturday/ uncle/ take/ visit/History Museum/ Thu Le Park.

Then/ we/ visit/ Dong Xuan Market/, I/ buy/ you/ T-shirt/ symbol/ "I ♥ Ha Noi".

I/ really/ impressed/ beauty/ capital City/ friendliness/ its people.

I/ back/ Monday morning. I/ phone/ you/ when/ come/ home.

I/ look/ forward/ see/ you/ soon.

Love,

Nga

Hiển thị đáp án

Lời giảiI.

1. D 2. C 3. B 4. B 5. A

II.

1. C 2. A 3. D 4. B 5B

6. C . 7. A 8. D 9. A 10. D

III.

1-C 2-E 3-D 4-A 5-B

IV.

1. On the first day of the new school year, everything looks bright & clean.

2. Yes, they are.

3. Some of the old students/ They gather in small group and talk khổng lồ one another in the school yard.

4. Sometimes they vày not know the new regulations

5. The students look eager lớn start the new school year.

V.

I am writing khổng lồ tell you that I’ve sầu just returned from a three- day trip to lớn Ha Noi.

I arrived at Ha Noi Railway Station at 5.00 pm last Friday.

My uncle met me at the station lớn pick me up.

On Saturday my uncle took me khổng lồ visit the History Museum and Thu Le Park.

Then we visited Dong Xuan Market, (0,2) I bought you a T-shirt with the symbol “I ♥ Ha Noi” on it.

I am really impressed by the beauty of the capital City.

I wish I had a longer vacation.

I look forward khổng lồ seeing you soon.

Love,

Nga


Phòng Giáo dục cùng Đào tạo .....

Đề khảo sát unique Giữa kì 1

Năm học 2021

Môn: Tiếng Anh 9

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề thi số 3)

I. Circle the best answer

1. I...........................in this company for nearly ten years.

A. work B. am working C. have sầu worked D. worked

2. I walked past several hotels ...........................my way ...........................the station.

A. on/ lớn B. on/ in C. to/ on D. to/ in

3. This morning, we went to lớn Dong Xuan market without...........................anything.

A. buy B. bought C. lớn buy D. buying

4. Living in the countryside is not expensive sầu, and it isn't complex, ...........................

A. so B. too C. either D. neither

5. What have sầu you learnt since you...........................here?

A. come B. is coming C. have come D. came

6. This big building was built ...........................1980 & 1983.

A. since B. between C. from D. for

7. Our ...........................resources are limited so we should recycle these used things.

A. natural B. naturally C. nature D. naturing

8. Would you mind if I...........................some photos ?

A. take B. took C. am going khổng lồ takeD. would take

9. Internet is bringing us not only information ...........................entertainment.

A. as B. and C. although D. but also

10. Put ...........................in his situation, you will understvà why he was so unhappy.

A. you B. yourself C. myself D. herself

II. Make up the questions for the underlined words and phrases

1. We haven’t come baông xã khổng lồ our home village for over 5 years.

->………………..…………………….………………………………….………..………?

2. The last time my father went lớn London was eight months ago.

->……………………..……………….…………………………………….………..……?

3. Compost can be made from household và garden wastes.

->……………………..……………….…………………………………….………..……?

4. Quan’s mother is very angry because he is always going home very late at night.

->……………………..……………….…………………………………….………..……?

5. The young girl asked Nam if he saw what she saw.

->……………………..……………….…………………………………….………..……?

III. Read the text, then answer the questions below

The life of the Inuit people of North America have changed a lot in 30 years. First, their name: people used lớn điện thoại tư vấn them Eskimos, but now they are called Inuits, which means “the people”. They used to lớn live in igloos in the winter but today many of them live in houses in small towns. They used to hunt seals – they ate the meat & made clothes from the fur. Many of the people still wear sealskin clothes today because they are very warm. Rethành viên, the weather is extremely cold for many months of the year. Eighty-year-old Inuit, Mario Tagalik, told us a little about his early life. “Our winter igloos were very warm. We used lớn cook inside so sometimes it got too hot. When I was a child I used lớn take off most of my clothes when I was in our igloos. In the short summers we lived in sealskin tents, but I used lớn spkết thúc as much time as possible playing outside”.

1. What did people use to hotline the Inuit people?

………………………………………………………………

2. What does the word “Inuit” mean?

->……………………..…………..……….……..……..

3. Where did they use lớn live sầu in the winter?

………………………………………………………………

4. Why vày many of the Inuit people still wear sealskin clothes today?

………………………………………………………………

5. What is the weather like almost around the year?

………………………………………………………………

IV. Re- oder these words khổng lồ make meaningful sentences. Change the word forms if necessary

1. enjoy / here / going / you / or / Do / move sầu / you / stay / be?

->……………………..……………….……………………………………………………

2. different / thought / will / The journey / quite / I / was / from / what / be / it.

->……………………..……………….……………………………………………………

3. because / semester / parents / study / Tom’s / very sad / bad / every / be / he / very.

->……………………..……………….……………………………………………………

4. leave sầu / not / father / Ha Long / since / I / for / your / meet / he.

-> …………………………………………………………………………………………..

5. noisier/interesting/the countryside/than / Living / more / in / be / live / in / the / thành phố / but

-> ………………………………………………………………………………………….

Hiển thị đáp án

Lời giảiI. Circle the best answer

1. C. have worked

2. A. on/ to lớn

3. D. buying

4. C. either

5. D. came

6. B. between

7. A. natural

8. B. took

9. D. but also

10. B. yourself

II. Make up the questions for the underlined words và phrases

1. How long haven't you come back to lớn your home page village?

2. When was the last time your father went to London?

3. What can be made from household and garden wastes?

4. Why is Quan's mother very angry?

5. Who asked Nam if he saw what she saw?

III. Read the text, then answer the questions below

1. People used to call them Eskimos.

2. It means "the people".

3. They used khổng lồ live in igloos.

4. Because they are very warm.

5. It is extremely cold.

IV. Re- oder these words lớn make meaningful sentences. Change the word forms if necessary

1. Do you enjoy staying here or are you going to move?

2. The journey was quite different from what I thought it would be.

3. Tom's parents are very sad because he studies very badly every semester.

Xem thêm: Hướng Dẫn Cách Chuyển Vùng Iphone Sang Việt Nam Từ Bất Kỳ Quốc Gia Nào

4. I haven't met your father since he left for Ha Long.

5. Living in the city is noisier but more interesting than living in the countryside